Polikliniek Orthopedie MST

Bart-Jan Veen

Op de Polikliniek Orthopedie in het MST kunt je terecht voor de behandeling van aandoeningen aan het skelet- en spierstelsel, zoals artrose, reuma, botbreuken, hernia, scoliose en heupdysplasie.

Al jaren houdt Hullegie & Richter samen met orthopedisch chirurg Bart-Jan Veen een gecombineerd spreekuur. Dit is elke vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur bij MSC Zorg aan de Beltstraat in Enschede.

Maak je wel eerst een afspraak?

 

 

Niet goed kunnen bewegen kan tal van lichamelijke, sociale en werkgerelateerde problemen opleveren. De orthopedisch chirurg zorgt ervoor dat je beter kunt bewegen, waardoor je beter functioneert. Door de ontwikkeling van gewrichtsvervangende mogelijkheden (bijvoorbeeld heup- en knieprothesen) en de sleutelgatoperaties van gewrichten zijn wij in staat veel mensen met zeer goed resultaat te helpen.

De orthopedisch chirurgen van MST

De orthopeden van de vakgroep Orthopedie in MST beoefenen samen de orthopedie in haar volle omvang. Iedere orthopedisch chirurg is een specialist in een deelgebied binnen de orthopedie. Daarom kun je een behandeling verwachten die voldoet aan de nieuwste normen en inzichten. Ben je op zoek naar de beste orthopedische behandeling door een topchirurg, dan ben je bij Orthopedie in MST aan het juiste adres!

https://www.mst.nl/p/specialismen/orthopedie/