FysioHolland Beltstraat

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Enschede Belstraat heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Werner van de Ven

Werner van de Ven is een sportieve, algemeen fysiotherapeut met een master in bewegingswetenschappen. Specialist in voetbalblessures (vooral knie) en werkt samen met orthopeden van het MST en OCON.

Tamara ten Elshof

Tamara ten Elshof is algemeen fysiotherapeut met een master in sportfysiotherapie. Specialist in sportgerelateerde, schouder- en knieblessures. Lid van het SchouderNetwerk Twente.

Daan Richter

Daan Richter is afgestudeerd algemeen fysiotherapeut. Brede oriëntatie gericht op zijn eigen ontwikkeling en affiniteit met sporttraumatologie. Sportief op diverse vlakken en fysiotherapeut bij 2 voetbalverenigingen in Enschede.

https://fysioholland.nl/fysiotherapie-enschede-beltstraat/